Συχνές Ερωτήσεις

Τα Burger μας φτιάχνονται καθημερινά στο κάθε κατάστημα και μπαίνουν στην σχάρα μόλις περαστεί η παραγγελία σας. Το κάθε burger είναι από φρέσκο κρέας 100% Black Angus Beef, το οποίο εισάγουμε εμείς και είναι βιολογικό από Αμερική και Αυστραλία, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, μπαχαρικών, ψωμιού ή άλλης ποιότητας κρέατος.

Το Black Angus Beef είναι η κυρίαρχη και η πλέον ποιοτική ράτσα στον κόσμο. Παράγει κρέας υψηλής ποιότητας πλούσιο σε κρεατίνη, σίδηρο, βιταμίνη Β, φώσφορο κα. που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα κρέατα στον κόσμο καθαρό από ορμόνες και αναβολικά, πολύ κατάλληλο για μικρά παιδιά.

Οι πατάτες μας είναι φρέσκιες, καθημερινά καθαρίζονται, περνούν από ειδικό μηχάνημα κοπής, πλένονται και μπαίνουν στην φριτέζα όσο ετοιμάζεται το burger σας.

Το λάδι που χρησιμοποιούμε για τις συνταγές των sauces και τις σαλάτες είναι extra παρθένο κρητικό ελαιόλαδο και το λάδι που χρησιμοποιούμε για τα τηγανητά προϊόντα μας είναι καλαμποκέλαιο.  Το χρησιμοποιημένο καλαμποκέλαιο το δίνουμε σε εξειδικευμένη εταιρία ανακύκλωσης ελαίων.

Όλα μας τα λαχανικά είναι φρέσκα και διαλεγμένα, μας τα παραδίδουν καθημερινά και εν συνεχεία πλένονται προσεχτικά ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα στις σαλάτες, τα Burger και τις sauces της επιλογής σας.

 

Όλες μας οι sauces φτιάχνονται στο κατάστημα μας, δεν χρησιμοποιούμε κανένα έτοιμο προϊόν. Είναι δικής μας συνταγής και χρησιμοποιούμε τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες.

Τα buns που χρησιμοποιούμε για τα burgers είναι δικής μας συνταγής και φτιάχνονται καθημερινά για εμάς από συνεργαζόμενο φούρνο. Χωρίς συντηρητικά και χωρίς καλούπια ώστε να βγει ένα σωστό και γευστικό προϊόν, γι αυτό και διαφέρουν στο μέγεθος και κάποιες φορές στο σχήμα τους.
Το ζυμάρι της pizzas φτιάχνεται κ αυτό καθημερινά και του δίνουμε τον κατάλληλο χρόνο ώστε να φουσκώσει μόνο του σωστά. Ελπίζουμε να μας συγχωρέσετε αν μας επισκεφτείτε και μας έχει τελειώσει. Το ζυμάρι που μας περισσεύει μαζί με άλλα υλικά γίνετε μια νόστιμη λιχουδιά για τους μικρούς μας τετράποδους φίλους.

Τα γλυκά και τα παγωτά είναι πάντα φρέσκα, δικής μας συνταγής αλλά και παραγωγής, φτιάχνονται καθημερινά από τον Pastry chef μας. Αν επιθυμείτε ολόκληρο το γλυκό για σας ή για την παρέα σας μπορείτε να μας ενημερώσετε μία ημέρα πριν ώστε να σας περιμένει φρέσκο στο κατάστημα ή ακόμα να το φέρουμε στο σπίτι σας.

Όλες μας οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες. Με σεβασμό στο περιβάλλον!

Το burger joint δεν έχει καμία σχέση με άλλα burger joint του εξωτερικού. Σαν όνομα υπάρχει και σε άλλες χώρες, ο λόγος είναι ότι burger joint στα αγγλικά σημαίνει μπεργκεράδικο οπότε είναι πολύ λογικό να το συναντάμε και αλλού λόγο της ευκολίας και της σημασίας της λέξης.

Υπάρχουν burger falafel και πίτσες οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα non vegetarian πιάτα του καταλόγου μας.
Για αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους υπάρχει η επιλογή Not a burgers/ entrees τα οποία είναι εναλλακτικές προτάσεις χωρίς sauces και μπορείτε να τα συνοδεύσετε με πιο light επιλογές από την τηγανιτή πατάτα.

Υπάρχει vegan menu το οποίο περιλαμβάνει 8 πιάτα. Είναι 100% gluten & soya free και αξίζει μία δοκιμή!

Το BJ δεν ακολουθεί την πολιτική των κρατήσεων, εξυπηρετείστε από την υποδοχή μας και ενημερώνεστε για τον χρόνο αναμονής.

Κάθε φαγητό θέλει τον χρόνο του. Μπορεί να είμαστε ένα burger joint αλλά έχουμε κανόνες εστιατορίου, όλα ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας σας. Πιστεύουμε πως 5 λεπτά παραπάνω αναμονή αξίζει για να απολαύσουμε κάτι καλύτερο.

 

Ίσως για την κατηγορία των burger όπως την έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να θεωρούμαστε ακριβοί, όμως αν σκεφτούμε την ποιότητα της πρώτης ύλης μπορούμε να αναθεωρήσουμε. Το κάθε burger αποτελείται από 180 γραμμάρια καθαρού Black Angus Beef, η οποία ποιότητα του το καθιστά 2,5 με 3 φορές πιο ακριβό στην αγορά του από το ελληνικό μοσχαρίσιο κρέας. 180 γραμμάρια Black Angus Beef χωρίς ψωμί, χωρίς μπαχαρικά, χωρίς άλλη ποιότητα κρέατος (χοιρινό ή μοσχάρι) ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού που ίσως χρησιμοποιούν άλλα burger joints στην Ελλάδα. Επίσης συνοδεύονται από τηγανητές πατάτες. Αν σκεφτούμε αυτά τότε ίσως για τους περισσότερους να είμαστε φτηνοί.
Η ποιότητα είναι το Α και το Ω για το BJ!

Up icon