Τρόποι Πληρωμής

Κάθε παραγγελία παραδίδεται με συνέπεια στον χώρο σου ή στο σημείο που θα μας υποδείξεις από το προσωπικό του The Burger Joint, με μηδενική επιβάρυνση. Σου δίνουμε όλες τις επιλογές, ώστε να πληρώσεις για την παραγγελία σου με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί καλύτερα:

1. Κατά την παράδοση. Μπορείς να πληρώσεις με :
α) μετρητά στον άνθρωπο που θα σου παραδώσει την παραγγελία σου ή
β) με κάρτα στο myPOS τερματικό αποδοχής καρτών

2. Με κάρτα online : Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου online με κάρτα, με απόλυτη ασφάλεια. Επιλέγεις απλώς, κατά την παραγγελία σου, πληρωμή «ηλεκτρονικά» με κάρτα. Η διαδικασία παραμένει στη σελίδα του The Burger Joint και η συναλλαγή γίνεται μέσω της myPOS*.

 

*Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, myPOS είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η myPOS είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της myPOS γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η myPOS υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Up icon