Το burger του καλοκαιριού λέγεται Redneck Jack και το έφτιαξε το Burger Joint

Το burger του καλοκαιριού λέγεται Redneck Jack και το έφτιαξε το Burger Joint

Όχι δηλαδή ότι σας λέμε και κάτι καινούριο για το ποιος φτιάχνει κάθε χρόνο μπεργκερικά τα καλοκαίρια και τους χειμώνες μας.

Λανσαρίστηκε την Παγκόσμια Ημέρα Burger που ήταν την περασμένη εβδομάδα αλλά ευτυχώς για όλους εμάς, ήρθε για να μείνει στη ζωή μας και τον νέο κατάλογο που επιμελήθηκε φυσικά ο Γιώργος Παπακώστας. Ο άνθρωπος που με την οικογένειά του αναγέννησε την κουλτούρα των burger στα Νότια Προάστια με το The Burger Joint και της έδωσε την προσοχή και την ποιότητα που της έλειπε. Η Γλυφάδα ήταν πάντα μπεργκερούπολη αλλά δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θα έπρεπε να χωρίζουμε τον χρόνο σε προ BJ και μετά BJ εποχή.

Στα σημαντικά τώρα. Στο νέο burger που ονομάζεται Redneck Jack και είναι φόρος τιμής σε ένα φανταστικό πρόσωπο, τον Jack ο οποίος δουλεύει στα χωράφια του Kentucky αλλά γυρνώντας σπίτι δημιουργεί μερικά από τα εκστατικά υλικά που θα συναντήσεις σε αυτό το burger.

Σημείωνε στο μυαλό σου και ονειρέψου τι θα γευτείς όταν το συναντήσεις. Μοσχαρίσιο μπιφτέκι από Black Angus beef, τυρί emmental, chipotle mayo, crispy onion, bacon-bourbon μαρμελάδα από κρεμμύδι, bacon, καστανή ζάχαρη και bourbon και bourbon glaze σάλτσα με ginger, bourbon και soy sauce.

Μιλάμε για την αποθέωση της γεύσης σε ένα burger που είναι ελαφρώς πικάντικο αλλά σε καίει με τον σωστό τρόπο για ελάχιστα δευτερόλεπτα για να έρθει να σε δροσίσει με την μαρμελάδα του. Ένα μικρό ποίημα που θα βρεις στα The Burger Joint σε Γλυφάδα και Ψυχικό.

Up icon