Από τη Γλυφάδα με αγάπη: Burger Joint και Vittoria Gati ανεβαίνουν στο Κέντρo

Από τη Γλυφάδα με αγάπη: Burger Joint και Vittoria Gati ανεβαίνουν στο Κέντρo

Δυο αγαπημένα μας νότια spots για burger και ιταλικό ετοιμάζονται να ανοίξουν και στο κέντρο της Αθήνας - και συγκεκριμένα στην πλατεία Καρύτση.

Λίγο πιο πλούσια, όσον αφορά τον κόσμο της εστίασης, φαίνεται πως θα γίνει η πλατεία Καρύτση στο κέντρο της Αθήνας, με γνώριμα και αγαπημένα μας μαγαζιά, με την υπογραφή του Γιώργου Παπακώστα να “ταξιδεύουν” προς τα εκεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το athinorama.gr, το Burger Joint, το μπεργκεράδικο που έχουμε αγαπήσει, τόσο στα νότια, όσο και στα βόρεια προάστια (Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη και Ψυχικό) ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του και στην πολυσύχναστη πλατεία του κέντρου εντός των επόμενων τριών εβδομάδων. Μάλιστα, ακολουθώντας την τάση των speakeasy που μοιάζει τελευταία να αναβιώνει, το Burger Joint του κέντρου θα είναι σχεδόν κρυφό, αφού θα βρίσκεται σε υπόγειο και δεν θα έχει εξωτερικά κάποια σήμανση, επομένως θα όποιος θέλει να απολαύσει τα περίφημα burgers του, θα πρέπει να το αναζητήσει.

 

Η άλλη νότια προσθήκη στην πλατεία Καρύτση έχει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δρομολογηθεί για τα τέλη Μαρτίου. Πρόκειται για το “αδελφάκι” του Vittoria Gati της Γλυφάδας, το οποίο μάλιστα θα λέγεται “Gloria Gati”, ενώ εκτός από το ιταλικής ιδιοσυγκρασίας μενού θα δοθεί έμφαση στο κομμάτι του ποτού, πίσω από το οποίο θα κρύβεται ένα δυνατό όνομα.

 

Μένουμε συντονισμένοι για να μάθουμε περισσότερα.

Up icon